Bu Blogda Ara
Oktay Usta Güveçte Kuzu Etli Kuru Fasulye Tarifi Oktay Usta Güveçte Kuzu Etli Kuru Fasulye Yapılışı
by admin
Merhaba arkadaşlar bugün ki tarifler sizlerle
Malzemeler:
Güveçte Kuzu Etli Kuru Fasulye
500 Gr. Şeker Fasulye
400 Gr. Kuzu Kuşbaşı
2 Soğan
2 Çorba K. Tereyağı
1 Çorba K. Domates Salçası
1 Çorba K. Biber Salçası
Sıvıyağ
Tuz
Su
Yapılışı:
Fasulyeyi su, süt ve 4 yemek kaşığı şeker ile akşamdan ıslatıyoruz. Tencerenin içinefasulyenin üzerine geçmeyecek kadar su ve 1.5 su bardağı süt koyup haşlıyoruz.
Biraz sıvıyağ ile etleri soteliyoruz. Salçalarımızı ekleyip karıştırıyoruz. Tereyağınıda ilave ediyoruz. Haşlananfasulyeleri etin üzerine döküp pişiriyoruz.
Biraz sıvıyağ ile etleri soteliyoruz. Salçalarımızı ekleyip karıştırıyoruz. Tereyağınıda ilave ediyoruz. Haşlanan
Tuzunu ekleyip karıştırdıktan sonra güveç kabına döküyoruz. Güvecin üzerine yuvarlak bir yağlı kağıt kesiyoruz. Yağlı kağıdı ıslatıp
Fasulyemizi önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirip servis ediyoruz.
Etiketler:
emine beder et yemekleri,
Et Yemekleri,
oktay usta et yemekleri,
Oktay Usta Güveçte Kuzu Etli Kuru Fasulye Tarifi,
oktay usta ile yeşil elma,
yeşil elma son bölüm
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Leave a Comment